Horoscop saptamanal 26 septembrie-2 octombrie 2022. Taurii și Berbecii au multe cheltuieli, iar Gemenii pot începe o nouă etapă din viață

Horoscop saptamanal 26 septembrie-2 octombrie 2022. Este o săptămână mai complicată pe plan personal, dar foarte bună pentru muncă. Stelele arată că taurii și berbecii au multe cheltuieli, iar gemenii pot începe o nouă etapă din viață.

Horoscop saptamanal 26 septembrie-2 octombrie 2022

Află ce au pregătit astrele în săptămâna 26 septembrie-2 octombrie 2022, conform zodiei tale.

Zodia Berbec

Berbecii au multe cheltuieli în această săptămână, fiindcă apar tot felul de evenimente și necesități legate de familie. Conjuncția planetelor arată că acest nativ nu așteaptă ca cineva să le spună ce să facă, dar singur își dă seama când trebuie să acționeze și pe ce să se bazeze. Astrologii spun că berbecii sunt mult mai rapizi și reușesc să facă și lucruri pe care nu le-a planificat. 

La capitolul sănătate, zodia berbec se poate trezi cu niște probleme mai vechi, pentru că a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrele sfătuiesc să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs. 

Zodia Taur

Conjuncția planetelor arată că taurii au multe cheltuieli în această perioadă și este surprins de prețuri. Încearcă să economisească, dar nu pe lucrurile cu adevărat importante. Astrologii spun că în a doua jumătate a săptămânii, pot fi surprinși de gesturile generoase a unei persoane. De asemenea, este foarte important să fie mai atenți cu oamenii, care apar spontan în viața lor. 

Astrologii sfătuiesc ca în această perioadă, zodia taur nu trebuie să exagereze cu mâncarea. Și să evite alimentele dubioase, pentru a nu se trezi cu o intoxicație alimentară. Aveți grijă ce mâncați și în ce cantități o consumați! 

Citește și: Cum reacționează zodiile după o despărțire? Unii sunt indiferenți, iar alții pot intra în depresie
Zodia Gemeni

Gemenii pot începe o nouă etapă din viață și se bucură că la timpul potrivit a acționat cum trebuie. Stelele arată că este o săptămână stresantă la locul de muncă, dar destul de productivă din punct de vedere financiar. În a doua jumătate a săptămânii, acest nativ află că sunt mai multe oferte de care se poate folosi și încearcă să fie cât mai rapid ca să ocupe cele mai bune locuri. 

Astrele arată că în această perioadă, zodia gemeni se simte foarte bine, chiar dacă sunt zile în care obosesc foarte mult. Au un organism puternic și rezistent.

Horoscop saptamanal 26 septembrie-2 octombrie 2022. Zodia Rac

Călătoriile lungi, întâlnirile cu străinii pot aduce schimbări semnificative pentru zodia rac în această perioadă. Poată apărea o persoană care vă sucește mințile și vă puteți simți ciudat în prezența lui sau ei. Stelele arată că zodia rac discută cu mai mulți parteneri de afaceri sau oameni influenți pentru a obține o confirmare sau o anumită finanțare. Finalul săptămânii este mai dificil, în special pentru cei care au copii. 

Astrologii recomand ca zodia rac să își controleze emoțiile, pentru că își poate afecta sănătatea. Este foarte important să vă păstrați echilibrul în orice situație.

Citește și: Zodiile masculine care pot aduce în viața unei femei doar suferințe. Dar sunt atât de atrăgători și perverși
Zodia Leu

În această perioadă, zodia leu are nevoie de o companie plăcută alături de care să se comporte natural și să fie ei înșiși. În caz contrar pot fi inhibiții și stânjeniți. În a doua jumătate a săptămânii, acest nativ trece prin niște schimbări pe plan personal și un om îl poate face să se simtă unică și special. Stelele arată că sentimentele preiau controlul în această perioadă. 

Zodia leu trebuie să devină mai atenți la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, fiindcă în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Citește și: La ce trebuie să renunțe fiecare zodie pentru o viață fericită. Nu te axa pe părerile celor din jur și concentrează-te mai mult pe propria persoană
Zodia Fecioară

În această săptămână, zodia fecioară acționează cu prudență și la timpul potrivit. Astrologii menționează că multe fapte a acestui nativ pot fi criticate de oamenii din jur, dar își păstrează verticalitatea în orice situație. În a doua jumătate a săptămânii, fecioarele ajung la un compromis cu partenerul de viața sau cu un prieten în legătură cu un eveniment sau călătorie.  

În această săptămână, zodia fecioară va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, în așa mod, vor fi predispuși la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional. 

Citește și: Care sunt zodiile cele mai trădătoare? Fii cu ochii în patru atunci când sunt alături de tine
Horoscop saptamanal 26 septembrie-2 octombrie 2022. Zodia Balanță

Balanțele pot achiziționa ceva important în această săptămână și se bazează pe rațiune, întrucât nu își dorește să investească în ceva ce nu o să-i aducă în viitor mai mulți bani. De asemenea, stelele arată că balanțele vor ține cont de starea lor de sănătate. S-ar putea să înceapă un nou sport și vor aborda o alimentație mai sănătoasă. Chiar le place să aducă mai multe schimbări în stilul lor de viață. 

În această perioadă, zodia balanță se simte foarte bine și corpul lor este mai rezistent la tot felul de viruși sau boli. 

Citește și: Zodii norocoase în dragoste în Toamna 2022. Dragostea va fi pe primul loc în această perioadă

Zodia Scorpion

Scorpionii, în această perioadă simt presiunea problemelor care sunt acum în toată lumea. Încearcă să găsească un echilibru, deoarece nu poți mereu să te gândești doar la rău. În a doua parte a săptămânii, discuțiile, întâlnirile și dezbaterile cu oamenii apropiați îl fac să privească din alt unghi o anumită problemă. Îi apare și energia de care are nevoie ca să termine un proiect sau niște treburi legate de casă.

Astrele arată că în această perioadă, zodia scorpion nu va avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.
Zodia Săgetător

Săgetătorii sunt foarte sociabili și comunicativi în această săptămână. Problemele nu ajung să se agraveze, deoarece acest nativ la timpul potrivit le observă și lucrează la ele. Mulți oameni îi vor admira pentru carisma pe care o au și dorința de a crea ceva nou și inedit. În a doua jumătate a săptămânii, au posibilitatea să își schimbe funcția sau chiar job-ul. 

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia săgetător, dar este foarte importantă să aibă grijă când mănâncă. Din cauza unui orar destul de aglomerată, acest nativ mai uită să mănânce și ajunge seara să fie extrem de flămând și lipsit de puteri.

Citește și: Ce nu poți să suporți în funcție de zodia ta. Astrologii vin cu detalii noi conform poziției planetelor

Horoscop saptamanal 26 septembrie-2 octombrie 2022. Zodia Capricorn

Capricornii fac o mare schimbare în viața lor și se pot simți un pic dezorientați. Câteva detalii îl poate duce în eroare și nu pot înțelege de ce să se apuce de la început. Astrele spun că apare o persoană care îi arată calea și învață să se descurce într-o nouă atmosferă. În a doua parte a săptămânii, conjuncția planetelor arată că zodia capricorn se pot îndrăgosti într-o persoană, care mereu era lângă ei. 

Astrele arată că medical, zodia capricorn nu va fi într-o formă excelentă, pentru că există tendința scăderii imunității. Prin urmare, au nevoie de atenție suplimentară.
Zodia Vărsător

Stelele arată că în această săptămână multe planuri se pot amâna pentru zodia vărsător. Astrologii spun că majoritatea schimbărilor vor aduce mai multe lucruri pozitive, chiar dacă acest nativ nu vede nimic bun. În a doua jumătate a săptămânii, poziția planetelor arată că vărsătorii se vor întâlni cu oameni din trecut și vor scoate la suprafață câteva subiecte care până acum stăteau în mister. 

Zodia vărsător nu se confruntă cu probleme serioase legate de sănătate, dar poate avea dureri de cap și poate să-i doară foarte mult picioarele la final de zi. 

Citește și: Cele mai sănătoase zodii. Au un corp puternic și o imunitate rezistentă la diferite boli

Zodia Pești

Peștii își rezolvă problemele destul de rapid în această perioadă, pentru că nu are de gând să lungească ceva ce nu-i place. Este extrem de organizat și își face toate treburile în timp util. În a doua parte a săptămânii, acest nativ simte că are suficientă forță și influență ca să schimbe o părerea sau un obicei. Astrele spun că pot să afecteze oamenii din jur cu puterea lor. Așa că în unele momente ar fi bine să fie mai delicat. 

Astrele arată că zodia pești la capitolul sănătate, poate avea câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă și să reducă cantitatea de zahăr consumat într-o zi.

Citește și: Unde vei găsi dragostea în Toamna 2022. Locul ideal pentru a-ți întâlni marea dragoste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *