Mihai Voropchievici vorbește despre partea întunecată a fiecărei zodii. Tot ce ascund nativii din zodiac

Mihai Voropchievici vorbește despre partea întunecată a fiecărei zodii. În cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse” de la Antena3 , numerologul vorbește despre trăsăturile mai puțin cunoscute a fiecărei zodii în parte. Trebuie să le cunoști ca să știi cum să lupți cu ele.  

Mihai Voropchievici vorbește despre partea întunecată a fiecărei zodii

Află care este partea ta întunecată în funcție de zodie. 

Zodia Berbec

Dorința unui berbec este un ordin. Acest nativ vrea întotdeauna mai mult, chiar dacă îi poate face pe cei din jur să sufere sau nefericiți, spune Mihai Voropchievici. Uneori e lipsit de scrupule. De asemenea, de multe ori se pricepe foarte bine să manipuleze în folosul lui și să obțină cu orice preț ce își dorește. 

Zodia Taur

Partea întunecată a acestui nativ este că trăiește în permanență cu trecutul în minte. Astrologul spune că taurii nu iartă niciodată greșelile unor oameni, fiindcă știu cât de mult au suferit. Această zodie este foarte atentă și pretențioasă când apare un nou om în viața ei. 

Citește și: Mihai Voropchievici povestește despre puterea secretă a fiecărei zodii. Orice nativ din zodiac ascunde în el o putere magică care îl face deosebit. Ce putere ai tu?
 

Zodia Gemeni

Mihai Voropchievici menționează că zodia gemeni este omul chirurg. Doar cu o singură privire disecă omul, îl întoarce pe dos, îl analizează și fără să aibă remușcări. E periculos dacă își dorește acest lucru cu adevărat. Stelele arată că e tare satisfăcut când îi face pe cei din jur să se teamă de el. 

Citește și: Mihai Vorochievici. Ce semnifică fiecare cifră din CNP. ”Fiecare cifră spune cine suntem cu adevărat”

Mihai Voropchievici vorbește despre partea întunecată a fiecărei zodii. Zodia Rac

Majoritatea cred că zodia rac este mică, neajutorată și inofensivă. Dar sub carapace se ascunde un om șiret și inteligent, care așteaptă și rabdă până în momentul potrivit. Te poate manipula și te folosește pentru a ajunge acolo unde își dorește. Mută totul în favoarea lui. 
 

Zodia Leu

Mihai Voropchievici scoate la iveală că zodia leu nu lasă niciodată să-i descopere nimeni latura afectivă. Regele junglei, rage odată și este suficient ca să-i pună pe toți la respect. De asemenea, este un artist la minciună. Îți poate împleti o poveste că nu mai știi ce să crezi și ce nu. 

Zodia Fecioară

Astrologul menționează că zodia fecioară este un pericol, în primul rând, pentru cei apropiați. Se substituie total, intră în suflet, e afectuos, iubitor, dar poate fi foarte posesiv. Este vorba de o posesivitate incredibilă: chiar dacă nu mai este al meu, nimeni nu are voie să se atingă. Sau ce e al meu, e al meu și ce e al tău e tot al meu. 

Citește și: Cele mai sensibile zodii. Le poți răni cu ușurință, fără să vrei
 

Mihai Voropchievici vorbește despre partea întunecată a fiecărei zodii. Zodia Balanță

Zodia balanță nu vrea bariere și nu vrea să fie oprită. Are nevoie de libertate și nu poate aștepta prea mult. Mihai Voropchievici menționează că răbdarea și așteptarea îl ucide. Vrea ca totul să se întâmple mai repede. Partea întunecată a acestui nativ este că își pierde destul de repede cumpătul, chiar dacă mai târziu regretă. 

Zodia Scorpion

Scorpionii caută mereu perfecțiunea și este rapid în a căuta greșelile celorlalți. În schimb nu suportă când cineva îl corectează, mai ales dacă e într-un mod brutal. Dacă simt că nu sunt apreciați și auziți într-un colectiv, atunci își caută un alt teren unde își poate demonstra calitățile. 

Citește și: Zodii care îți citesc gândurile. Nu vei putea ascunde nicio informație față de ei
Zodia Săgetător 

Astrologul spune că săgetătorii sunt un taifun sau uragan. Prioritate pentru acest nativ sunt numai dorințele lui. Toată lumea este obligată să facă cum vrea el, fiindcă dacă la zodia săgetător totul este bine, atunci și la oamenii din jur totul va fi excelent. Este destul de autoritar. 

Citește și: Cele mai puternice și rezistente femei din zodiac. Ele demonstrează că pot fi nu doar puternice, dar și frumoase la maxim

Mihai Voropchievici vorbește despre partea întunecată a fiecărei zodii. Zodia Capricorn

Zodia capricorn are o forță lăuntrică și întotdeauna își dorește să iasă victorios din toate confruntările, indiferent dacă e pe latura de job sau afectivă. Toate meritele trebuie să fie numai a lui și lucrează destul de greu în echipă. Din acest motiv, apar destul de des în tot felul de conflicte. 
 

Zodia Vărsător

Mihai Voropchievici menționează că zodia vărsător își acceptă demonul și răutățile, le scoate de multe ori la iveală. Astfel, nu știi la ce poți să te aștepți din partea lui. Poate să scoată la suprafață și furia, și durerea și disperarea. Sunt toate medicamentele cu care vărsătorii se tratează.  

Zodia Pești 

Zodia pești când arată lumii latura lor răutăcioasă, distruge relații, parteneriate, pleacă de la un loc de muncă fără să specifice motivul. Astrologul menționează că taie orice relație chiar dacă știe că ulterior el va fi cel care va avea mai mult de suferit din cauza acțiunilor sale. 

Citește și: Ce te scoate din fire cel mai mult la iubitul tău, în funcție de zodie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *