Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 21-27 noiembrie 2022. Gemenii primesc un sfat prețios, iar Capricornii riscă foarte mult

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 21-27 noiembrie 2022. Mihai Voropchievici a povestit în cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse” de la Antena3, ce îi așteaptă pe fiecare nativ împarte în această săptămână. Numerologul spune că gemenii primesc un sfat prețios, iar capricornii riscă foarte mult.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 21-27 noiembrie 2022

Află ce te așteaptă în săptămâna 21-27 noiembrie 2022 de la numerologul Mihai Voropchievici.

Zodia Berbec

Numerologul spune că zodia berbec trebuie să stea acasă, deoarece urmează o schimbare important. Este foarte important să fie cât mai calm și să nu se panicheze la fiecare lucru, care nu merge după plan. Uneori unele schimbări pot fi bine venite și să aducă doar bine în viață.

Zodia Taur

Numerologul menționează că zodia taur organizează o bătălie, că îi era dor de această emoție. Nu trebuie să își facă prea mari griji în legătură cu unele probleme, deoarece totul se rezolvă și au toate șansele să câștige. Este foarte important să nu plece într-o extremă.

Citește și: Cele mai norocoase zodii la dragoste în decembrie 2022. Nativii care își pierd mințile
Zodia Gemeni

În această săptămână, zodia gemeni trebuie să aibă mai multă răbdare și să nu forțeze mâna norocului. Toate lucrurile cu adevărat speciale și frumoase sunt pregătite doar pentru cei care sunt gata să aștepte. Timpul o să vă demonstreze dacă ați ales calea corectă. 

Citește și: Zilele norocoase pentru luna decembrie 2022. Se schimbă destinul la dragoste, bani și carieră

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 21-27 noiembrie 2022. Zodia Rac

În această perioadă, racii au simbolul dragostei, Apare ceva nou și fierbinte în viața lor. O dragoste pasională îi poate da toate planurile peste cap. Se va simți cu adevărat iubit și totul în jur este mai colorat datorită unei persoane. Acest nativ simte nevoia de a se schimba spre bine. 
Zodia Leu

Mihai Voropchievici oferă un sfat dublu pentru zodia leu. În această săptămână, trebuie să se relaxeze și să nu își mai facă atâtea griji pentru cei din jur. Toată lumea este sănătoasă și nu există probleme dramatice. Leii ar fi bine să scape de gândurile negative și pesimiste. 

Zodia Fecioară

Mihai Voropchievici spune că în această perioadă, fecioarele vor primi vești bune, care îi pot motiva să facă ceva special. De asemenea, nu este exclus că pot primi o sumă de bani importantă sau un cadou surpriză. Stelele mai arată că au parte de mai multe cheltuieli și se vor bucura de lucruri plăcute. 

Citește și: Cele mai norocoase zodii la bani în decembrie 2022. Zodiile care se îmbogățesc rapid
Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 21-27 noiembrie 2022. Zodia Balanță

Este timpul ca zodia balanță să lase toate fricile, grijile și spaimele în urmă. Mihai Voropchievici recomandă să le lase în trecut și să se pregătească pentru o săptămână cu adevărat extraordinară. Nu trebuie să vă fie frică să începeți ceva nou sau să vă rupeți de ceva cu ce v-ați obișnuit. 

Zodia Scorpion

În această săptămână, zodia scorpion este sub simbolul uraganului. Astfel, în această săptămână se pregătesc de o bătălie furtunoasă și sunt puși pe ceartă. Cu toate acestea, runele scot în evidență că trebuie să își păstreze calmul și să acționeze mai înțelept. Să nu încerce să facă mult zgomot pentru nimic.

Citește și: Horoscop săptămânal Urania 19-25 Noiembrie 2022. Taurii sunt protejați, iar Leii se vor evidenția
Zodia Săgetător

În această perioadă, zodia săgetător acționează rapid și va da lovitura. Mihai Voropchievici menționează că se va produce un salt rapid și calitativ în existența lor. Este o săptămână cu multe provocări și acest nativ luptă din greu pentru a obține un rezultat bun.  

Citește și: Horoscopul iernii 2022 – 2023. Capricornii și Vărsătorii au noroc la bani în această perioadă, iar Peștii își scot la iveală secretele

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 21-27 noiembrie 2022. Zodia Capricorn

Mihai Voropchievici spune că zodia capricorn este pe o pojghiță foarte subțire de gheață. Din acest motiv, trebuie să fie extrem de prudenți în această săptămână, mai ales cu oamenii pe care îi cunoaște de puțin timp. De asemenea, nu trebuie să riște în zadar. 
Zodia Vărsător

Numerologul scoate în evidență că zodia vărsător are parte de o săptămână de mesaje intense. Trebuie să fie pregătiți să le recepționeze. De asemenea, este foarte important să nu ia o decizie grăbită, întrucât inițial lucrurile pot părea mult mai perfecte decât sunt în realitate. 

Zodia Pești

Numerologul spune că vin schimbări peste zodia pești și destul de puternice. Prin urmare, acest nativ trebuie să se pregătească pentru o suită de schimbări majore, care vin și foarte rapid. Este foarte important să se adapteze la noua realitate, chiar dacă nu e ceva ce își doresc. 

Citește și: Unde vei găsi dragostea în iarna 2022-2023. Detalii uimitoare direct de la astrologi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *