Compatibilitate zodii. Cu ce zodie ești compatibil la capitolul dragoste

Compatibilitate zodii. În acest articol primiți răspunsul la întrebarea: ”Cu ce zodie pot forma un cuplu frumos și rezistent?”. Astfel, descoperi cu ce nativ ai cele mai mari șanse din punct de vedere astrologic să întemeiezi un cuplu stabil.  

Compatibilitate zodii

Află care sunt zodiile cu care poți forma un cuplu de durată. 

Compatibilitate Berbec

Stelele arată că zodia berbec este un om plin de optimism, hotărâre și care iubește acțiunea. În relația de cuplu au nevoie de susținere, dragoste și de aventură. Astfel, au nevoie de un partener care îi poate tempera avântul uneori exagerat, dar în același timp, nici să nu fie un om plictisitor. 

Compatibilitate maximă: Capricorn, Săgetător, Leu și Gemeni

Compatibilitate medie: Balanță și Berbec (combinația berbec + berbec poate aduce uneori multă dragoste și fericire, alteori suferință și dezamăgire)

Compatibilitate Taur

Zodia taur este dornică să-și facă o familie, dar nici nu este gata să renunțe la călătorii, petreceri și nebunii. Are nevoie de o relație pe de o parte stabilă, dar pe de altă parte nonconformistă. Iubește confortul, banii și înclinațiile artistice. 

Compatibilitate maximă: Pești, Capricorn, Scorpion, Rac

Compatibilitate medie: Balanță și Fecioară (combinația taur și fecioară poate fi uneori extrem de periculoasă, fiindcă au scopuri diferite în viață, dar alteori acest cuplu poate demonstra rezistență și pot să se iubească o viață întreagă)

Citește și: Mihai Voropchievici despre destinul zodiilor în copacul vieții. Vărsătorii urmează calea dreptății, iar Leii sunt înzestrați cu bogăție
Compatibilitate Gemeni

Conjuncția planetelor arată că zodia gemeni se simte foarte bine în relațiile în care primesc libertate, părerea lor este ascultată și au nevoie de discuții inteligente cu partenerul de viață. Vor căuta mereu un om optimist, plin de viață și încredere, care râde mult și are un intelect puternic. 

Compatibilitate maximă: Vărsător, Săgetător, Balanță și Berbec

Compatibilitate medie: Leu și Gemeni (combinația gemeni + gemeni poate fi extrem de frumoasă, fericită și rezistentă, dar alteori acești nativi se pot distruge unul pe altul și nu ajung la nimic bun.)

Citește și: 4 perechi de zodii care se iubesc în secret. Uita-te dacă zodia ta se regăsește în listă
Compatibilitate zodii. Compatibilitate Rac

Zodia rac este sensibilă, romantică, înțelegătoare, ușa sufletului lor se deschide foarte rar și greu. Este nevoie de timp ca acest nativ să se poată deschide și să aibă încredere în cineva. Dar odată cucerii și sunt cei mai loiali, iubitori, calzi grijulii. 

Compatibilitate maximă: Pești, Fecioară, Taur

Compatibilitate medie: Leu, Capricorn și Săgetător (combinația rac + săgetător poate aduce uneori multă dragoste și fericire, alteori suferință și dezamăgire) 
Compatibilitate Leu

Leii sunt hotărâți, practici și foarte atenți la imaginea lor. Astfel, rezonează foarte bine cu partenerii care sunt la fel de hotărâți ca ei. Caută un om care să le respecte mândria, care să-i admire și să-i susțină în tot ce face. Au nevoie de un partener matur, responsabil, care să le câștige încrederea. 

Compatibilitate maximă: Săgetător, Balanță și Berbec

Compatibilitate medie: Scorpion, Fecioară și  Rac (combinația leu și rac poate fi uneori extrem de periculoasă, fiindcă au scopuri diferite în viață, dar alteori acest cuplu poate demonstra rezistență și pot să se iubească o viață întreagă)

Compatibilitate Fecioară

Zodia fecioară este dornică să-și facă o familie, dar nici nu este gata să renunțe la călătorii, petreceri și nebunii. Are nevoie de o relație pe de o parte stabilă, dar pe de altă parte nonconformistă. Iubește confortul, banii și înclinațiile artistice. 

Compatibilitate maximă: Vărsător, Capricorn, Fecioară și Rac

Compatibilitate medie: Taur și Leu (combinația fecioară+leu poate fi extrem de frumoasă, fericită și rezistentă, dar alteori acești nativi se pot distruge unul pe altul și nu ajung la nimic bun.)

Citește și: Mihai Voropchievici vorbește despre talentele ascunse ale zodiilor. Nativii pot face destul de mulți bani din abilitățile lor
Compatibilitate zodii. Compatibilitate Balanță

Zodia balanță este sensibilă, romantică, înțelegătoare, ușa sufletului lor se deschide foarte rar și greu. Este nevoie de timp ca acest nativ să se poată deschide și să aibă încredere în cineva. Dar odată cucerii și sunt cei mai loiali, iubitori, calzi grijulii. 

Compatibilitate maximă: Vărsător, Leu și Gemeni

Compatibilitate medie: Taur și Balanță (combinația balanță + balanță poate aduce uneori multă dragoste și fericire, alteori suferință și dezamăgire)

Citește și: 4 perechi de zodii care se iubesc în secret. Uita-te dacă zodia ta se regăsește în listă

Compatibilitate Scorpion

Scorpionii sunt plini de romantism, pasionali, activi și energici. Se simte fericit cu o persoană atunci când este înțeles și nu mai ascultă critici. Are nevoie de relații calde, siropoase, în care rutina nu își face prea mult loc. Vrea să trăiască într-o veșnică schimbare și își dorește să fie acceptat așa cum este. 

Compatibilitate maximă: Pești, Săgetător și Taur

Compatibilitate medie: Rac, Leu și Scorpion (combinația scorpion și scorpion poate fi uneori extrem de periculoasă, fiindcă au scopuri diferite în viață, dar alteori acest cuplu poate demonstra rezistență și pot să se iubească o viață întreagă)

Citește și: Vârsta cea mai norocoasă pentru fiecare zodie cu Mihai Voropchievici. Vârsta succesului adevărat
 

Compatibilitate Săgetător 

Stelele arată că zodia săgetător este un om plin de optimism, hotărâre și care iubește acțiunea. În relația de cuplu au nevoie de susținere, dragoste și de aventură. Astfel, au nevoie de un partener care îi poate tempera avântul uneori exagerat, dar în același timp, nici să nu fie un om plictisitor. 

Compatibilitate maximă: Vărsător, Scorpion, Leu, Gemeni și Berbec

Compatibilitate medie: Săgetător (combinația săgetător+săgetător poate fi extrem de frumoasă, fericită și rezistentă, dar alteori acești nativi se pot distruge unul pe altul și nu ajung la nimic bun.)

Citește și: Zodiile care îți pot ignora mesajele. Acest nativ nu se grăbește să ofere un răspuns și oare de ce

Compatibilitate zodii. Compatibilitate Capricorn

Capricorniii au nevoie de multă dragoste, atenție și grijă din partea persoanei iubite. Din acest motiv, caută un partener matur, care știe ce vrea de la viață. De asemenea, își dorește să facă o familie puternică, dar nu este gata să renunțe la petreceri, călătorii și distracții. 

Compatibilitate maximă: Fecioară, Taur și Berbec

Compatibilitate medie: Vărsător și Rac (combinația capricorn + rac poate aduce uneori multă dragoste și fericire, alteori suferință și dezamăgire)
 

Compatibilitate Vărsător

Vărsătorii sunt foarte responsabili, intelectuali și oameni altruiști. În relația de cuplu caută armonie, respectă, susținere și libertate. De multe ori acest nativ își alege un partener matur, poate chiar mai în vârstă decât ei. Vor să formeze o echipă cu persoana iubită și să construiască împreună o familie. 

Compatibilitate maximă: Săgetător, Fecioară, Balanță și Gemeni

Compatibilitate medie: Pești, Capricorn și Vărsător (combinația vărsător și vărsător poate fi uneori extrem de periculoasă, fiindcă au scopuri diferite în viață, dar alteori acest cuplu poate demonstra rezistență și pot să se iubească o viață întreagă)

Citește și: Cum să îl faci fericit, în funcție de zodie? Oferă-i tot ce poți, pentru a te simți fericită și tu

Compatibilitate Pești 

Zodia pești este sensibilă, romantică, înțelegătoare, ușa sufletului lor se deschide foarte rar și greu. Este nevoie de timp ca acest nativ să se poată deschide și să aibă încredere în cineva. Dar odată cucerii și sunt cei mai loiali, iubitori, calzi grijulii. 

Compatibilitate maximă: Taur, Scorpion și Rac

Compatibilitate medie: Vărsător și Pești (combinația pești+pești poate fi extrem de frumoasă, fericită și rezistentă, dar alteori acești nativi se pot distruge unul pe altul și nu ajung la nimic bun.)

Citește și: De ce îți este frică cel mai mult? De șerpi, moarte sau înălțime? Astrologii au aflat care este frica fiecărei zodii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *