Horoscop saptamanal 20-26 martie 2023. Racii și Gemenii construiesc o relație sănătoasă, iar Leii sunt gata să meargă mai departe

Horoscop saptamanal 20-26 martie 2023. Este o săptămână bună pentru a începe un proiect nou sau a renunța la ceva vechi. Stelele arată că racii și gemenii construiesc o relație sănătoasă, iar leii sunt gata să meargă mai departe.

Horoscop saptamanal 20-26 martie 2023

Află ce au pregătit astrele în săptămâna 20-26 martie 2023, conform zodiei tale.

Zodia Berbec

Contextul astral este favorabil pentru relații amoroase. Astrologii spun că în această perioadă zodia berbec poate să aibă mai multă încredere în oameni, fiindcă nu o să fie dezamăgit. În a doua jumătate a săptămânii, berbecii pot să facă ceva ciudat, ceva ce nu-i caracterizează. Dar sunt fericiți că au reușit să iasă din zona de confort și să facă ceva special.  

Astrele sfătuiesc ca în această perioadă, zodia berbec să aibă grijă de starea emoțională și să nu își permită să cadă într-o extremă. Organismul poate lupta mai intens cu o afecțiune.

Zodia Taur

Taurii sunt plini de fericire și entuziasm în această săptămână, deoarece simte că este iubită și apreciată de cei din jur. Nu este exclus că în prima parte a săptămânii, acest nativ va ieși în evidență cu un talent și s-ar putea să fie observată de oamenii potriviți. Mai aproape de final de săptămână, taurii fac un pas major în legătură cu o sumă de bani și nu este gata să renunțe la ei. 

Astrele menționează că zodia taur trece printr-o săptămână destul de liniștită din punct de vedere a sănătății și se vor bucura de primele rezultate după un tratament.   

Citește și: Zodiile care îți pot ignora mesajele. Acest nativ nu se grăbește să ofere un răspuns și oare de ce
Zodia Gemeni

Gemenii construiesc o relație sănătoasă cu o persoană și depune efort ca să ajungă la un numitor comun. Astrologii spun că acest nativ are o bună capacitate de a înțelege oamenii din jur. Este un moment bun pentru a planifica o întâlnire cu cineva din anturaj cu care nu au mai vorbit de multă vreme. De asemenea, este îndemnat să își exprime dorințele și să-și facă planuri mai mari. 

Zodia gemenii trebuie să devină mai atenți la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, fiindcă în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Horoscop saptamanal 20-26 martie 2023. Zodia Rac

Astrologii spun că racii construiesc o relație sănătoasă cu o persoană și pun accentul pe sinceritate. Este o săptămână în care totul merge după plan, chiar dacă apar niște oameni spontan în viața lor. De asemenea, este o perioadă bună pentru cei care își schimb job-ul, casa sau hobby-ul. Racii sunt deschiși la tot ce apare nou și vor să se bucure de viață fără ca să își pună limite. 

Astrele recomand ca zodia rac să își controleze emoțiile, întrucât își poate afecta sănătatea. Este foarte important să vă păstrați echilibrul în orice situație.

Citește și: Unde vei găsi dragostea în Primăvara 2023. Momentul în care îți vei găsi perechea e tot mai aproape
Zodia Leu

Astrologii spun că leii sunt gata să meargă mai departe, chiar dacă le este dificil. Nu mai pot să stea pe loc și sunt gata să riște. În această săptămână, leii vor vedea primele rezultate ale muncii lor și sunt mândri că nu au renunțat. Știu că mai au mult de lucru și multe obstacole de trecut, dar au mai mult curaj și susținere acum. Nu se feresc de greutăți, deoarece știu că doar depășindu-le pot ajunge la succes. 

În această perioadă, zodia leu va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, în așa mod, vor fi predispuși la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.  

Citește și: 4 perechi de zodii care se iubesc în secret. Uita-te dacă zodia ta se regăsește în listă
Zodia Fecioară

Fecioarele sunt implicați și plini de idei în această perioadă, pentru că simt mai multe puteri și posibilități în ei. În prima jumătate a săptămânii, acest nativ se descurcă mai bine la activitățile desfășurate în echipă sau cuplu, întrucât știe să colaboreze și să ajungă la un compromis. Poziția planetelor mai arată că poate interveni o mică problemă legată de serviciu, pentru că cineva foarte spontan se îmbolnăvește sau lipsește din cauza unor motive familiale.

În această perioadă sănătatea, zodia fecioară nu au de suferit. Dar trebuie să fie foarte atentă la alimentele pe care le consumă și cantitatea lor. Nu exagerați, fiindcă vă puteți trezi cu dureri de burtă. 

Citește și: Mihai Voropchievici vorbește despre talentele ascunse ale zodiilor. Nativii pot face destul de mulți bani din abilitățile lor
Horoscop saptamanal 20-26 martie 2023. Zodia Balanță

Este o săptămână mai complicată, dar plină cu momente frumoase în familie. Acest nativ conștientizează cât e de important să ai pe cineva alături care te susține și îndrumă. Nu este exclus că balanțele vor fi gata să facă un pas major în viața lor și nu mai vrea să aștepte. În a doua parte a săptămânii, vine un mesaj sau apel important, care îi aduce informațiile necesare. 

Astrele menționează că zodia balanță trece printr-o săptămână destul de liniștită din punct de vedere a sănătății și se vor bucura de primele rezultate după un tratament.

Citește și: Vârsta cea mai norocoasă pentru fiecare zodie cu Mihai Voropchievici. Vârsta succesului adevărat

Zodia Scorpion

Scorpionii se trezesc cu o problemă la locul de muncă, pentru că nu au fost îndeplinite câteva condiții. Din acest motiv, pot fi mai agitați și vor pierde câteva ocazii bune de a se integra într-un colectiv sau companie. Dar în a doua parte a săptămânii se schimbă starea de spirit și se concentrează pe job-ul lor mai bine, fiindcă șefii le pot propune o avansare sau o mărire de salariu, dar pe care trebuie de muncit mai mult.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia scorpion, dar este foarte importantă să aibă grijă când mănâncă. Din cauza unui orar destul de aglomerată, acest nativ mai uită să mănânce și ajunge seara să fie extrem de flămând și lipsit de puteri.
Zodia Săgetător

Săgetătorii își aduc viața în ordine în această perioadă și se apuc de sănătatea lor. Au grijă ce consumă și cât mănâncă într-o zi. Simte nevoia de a-și echilibra viața și nu mai poate să muncească atât. Astrele menționează că în această săptămână, poate apărea o persoană care îi va îndruma și îi va arăta cum poate să-și ușureze activitățile de zi cu zi. 

În această perioadă, zodia săgetător trebuie să devină mai atentă la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, pentru că în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Citește și: Mihai Voropchievici vorbește despre talentele ascunse ale zodiilor. Nativii pot face destul de mulți bani din abilitățile lor

Horoscop saptamanal 20-26 martie 2023. Zodia Capricorn

În această săptămână, zodia capricorn va simți nevoia de a-și ridica nivelul cultural și educațional, poate învăța o limbă, poate studia tradiții sau chiar poate călători. Este o perioadă destul de încărcată, dar acest nativ le reușește pe toate, întrucât știe să își organizeze timpul. Iar intuiția și logica îi ajută să scape de multe probleme în plus. 

Zodia capricorn nu se confruntă cu probleme serioase legate de sănătate, dar poate avea dureri de cap și poate să-i doară foarte mult picioarele la final de zi.
Zodia Vărsător

Vărsătorii dezvăluie informații noi despre trecutul lor și sunt foarte sinceri în această perioadă. Astrele menționează că se grăbesc foarte mult, deoarece vor să reușească să cumpere sau să vândă ceva. De asemenea, acest nativ optează pentru o schimbare în viața lor, chiar dacă oamenii din jur sunt împotrivă. Vor să trăiască așa cum își doresc, dar nu cum vrea societatea. 

Astrele menționează că zodia vărsător nu vor avea probleme de sănătate, deoarece au o imunitate foarte puternică și rezistentă la diferite afecțiuni. Dar ar fi bine să-și îmbogățească alimentația zilnică cu mai multe vitamine și minerale.

Citește și: Mihai Voropchievici despre parfumul perfect pentru fiecare zodie. Este foarte important să știți ce vi se potrivește

Zodia Pești

Peștii au parte de surprize în această perioadă și petrec timpul foarte frumos alături de oamenii dragi. Astrele menționează că în a doua jumătate a săptămânii, acest nativ economisește foarte mulți bani datorită unui om sau unor cunoștințe din trecut. Peștii sunt plini de curaj și nu se tem să vorbească despre lucrurile mai sensibile, care sunt evitate de foarte mulți oameni. 

La capitolul sănătate, zodia pești se poate trezi cu niște probleme mai vechi, întrucât a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrologii sfătuiesc să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.

Citește și: Vârsta cea mai norocoasă pentru fiecare zodie cu Mihai Voropchievici. Vârsta succesului adevărat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *