Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 6-12 martie 2023. Apare o veste colosală pentru Săgetători

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 20-26 martie 2023. Mihai Voropchievici a povestit în cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse” de la Antena3, ce îi așteaptă pe fiecare nativ împarte în această săptămână. Numerologul spune că apare o veste colosală pentru săgetători.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 20-26 martie 2023

Află ce te așteaptă în săptămâna 20-26 martie 2023 de la numerologul Mihai Voropchievici.

Zodia Berbec

Mihai Voropchievici spune că în această perioadă, berbecii pot afla un adevăr, care îi poate marca viața. Își poate schimba viitorul în bine și își dă seama cum trebuie să acționeze mai departe. Este o săptămână plină de încercări, care îl pot duce la un nou nivel. 

Zodia Taur

În această perioadă, zodia taur găsește soluții pentru toate problemele care îl frământă. Dar este foarte important să facă un consiliu. Numerologul spun că atunci când rage regele, toată lumea se așază la masă și spune ce are pe suflet cu adevărat. 

Citește și: Horoscop lunar – aprilie 2023. Săgetătorii și Capricornii nu duc lipsa de bani, iar Vărsătorii își îndeplinește un vis important
Zodia Gemeni

Numerologul observă că zodia gemeni poate susține o bătălie. Este vorba de o mică bătălie. Nu trebuie să-și facă griji, deoarece au toate șansele să câștige. De asemenea, este foarte important să nu exagereze și să nu se gândească că soarele se învârtește în jurul lor.  

Citește și: Zilele norocoase pentru luna aprilie 2023. Noroc la bani, dragoste și carieră

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 20-26 martie 2023. Zodia Rac

Numerologul scoate în evidență că zodia rac trebuie să rămână în așteptarea unei schimbări majore acasă, în habitat. Acest nativ nu face lucruri rele niciodată în această privință. Este o perioadă foarte bună și plină de momente speciale legate de casă și familie.
Zodia Leu

Zodiei leu i-a venit rândul să-și consolideze poziția acasă, în familie, societate și serviciu. S-a cam lăsat în urmă, a muncit din greu și a uitat să se mai iubească și pe el. În această săptămână, leii se afirmă și vorbește deschis despre unele subiecte.  

Zodia Fecioară

Mihai Voropchievici menționează că fecioarele schimb macazul în această săptămână și abordează într-un alt mod unele probleme. Este o perioadă în care folosesc altă tactică și privesc lucrurile dintr-o perspectivă mai nouă, întrucât își dau seama că ceva nu merge cum trebuie.   

Citește și: Horoscop săptămânal Urania 18-24 Martie 2023. Scorpionii vor fi supuși provocărilor, iar Berbecii primesc un mesaj puternic
Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 20-26 martie 2023. Zodia Balanță

În această perioadă, zodia balanță se pune pe îndrăgosteală. Mihai Voropchievici menționează că este o săptămână plină de belșug și fertilitate. De asemenea, multe dorințe devin realitate și acest nativ simte în mâinile sale putere. Știe că poate schimba totul, trebuie doar să își dorească. 

Zodia Scorpion

Mihai Voropchievici oferă un sfat dublu pentru zodia scorpion. În această săptămână, trebuie să se relaxeze și să nu își mai facă atâtea griji pentru cei din jur. Toată lumea este sănătoasă și nu există probleme dramatice. Scorpionii ar fi bine să scape de gândurile negative și pesimiste.  

Citește și: Cele mai norocoase zodii la dragoste în aprilie 2023. Dragoste nebună pentru câțiva nativi
Zodia Săgetător

Numerologul menționează că este Vonjo pentru zodia săgetător. Acest nativ are parte de o săptămână de aur și norocoasă pe toate domeniile. Pot fi siguri că vor câștiga mult, mai ales dacă lucrează foarte mult la un anumit proiect sau lucru. 

Citește și: Zilele norocoase în Aprilie 2023. Norocul, banii și dragostea adevărată vor veni în aceste zile

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 20-26 martie 2023. Zodia Capricorn

În această perioadă, zodia capricorn acționează rapid și va da lovitura. Mihai Voropchievici scoate în evidență că se va produce un salt rapid și calitativ în existența lor. Este o săptămână cu multe provocări și acest nativ luptă din greu pentru a obține un rezultat bun. De asemenea, pe latura de sănătate lucrurile merg foarte bine.  
Zodia Vărsător

Mihai Voropchievici spune că zodia vărsător își poate pregăti bagajele în această săptămână, pentru că poziția planetelor arată că poate apărea o călătorie. O perioadă în care acest nativ va învăța lucruri noi și va găsi soluțiile unor probleme. 

Zodia Pești

În această perioadă, pești au simbolul dragostei, Apare ceva nou și fierbinte în viața lor. O dragoste pasională îi poate da toate planurile peste cap. Se va simți cu adevărat iubit și totul în jur este mai colorat datorită unei persoane. Acest nativ simte nevoia de a se schimba spre bine. 

Citește și: Horoscopul banilor 20-26 martie 2023. Leii și Racii se confruntă cu cheltuieli neprevăzute, iar Fecioarele se gândesc la venituri suplimentare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *