miercuri, septembrie 27, 2023
Horoscop

Horoscop săptămânal Urania 16-22 Septembrie. Taurii vor avea abordare superficială, iar Balanțele vor avea un context plin de dinamism

Horoscop săptămânal Urania 16-22 Septembrie. Urania a relatat ce îi așteaptă pe fiecare nativ împarte în această săptămână, conform libertatea.ro

Horoscop săptămânal Urania 16-22 Septembrie

Află aici, ce prezis Urania pentru săptămâna 16-22 Septembrie, conform zodiei tale.

Zodia Berbec

Relațiile partenere vor parcurge un traseu dificil, apropiindu-se de un moment critic care va începe să producă efecte începând cu data de 22 septembrie.
Zodia Taur

Starea de spirit va fi însoțită de o fragilitate organică, cu fluctuații între iritare și abordări superficiale, între efort și evitarea sarcinilor, fie ele legate de carieră sau de viața personală.

Citește și: Cele mai frumoase cupluri din zodiac. Astrologii au stabilit care sunt cele mai stabile cupluri
Zodia Gemeni

În sfera profesională, nativii trebuie să evite să fie influențați de manevrele unor figuri publice și să nu cadă pradă manipulărilor unor superiori.

Zodia Rac

Relațiile personale vor oscila și ele, fiind puternic influențate de cerințele și prioritățile asupra cărora se vor concentra nativii.

Citește și: Zodiile care mereu spun adevărul, chiar dacă poate supăra pe cineva. Acești oamenii nu știu să spună minciuni
Horoscop săptămânal Urania 16-22 Septembrie. Zodia Leu

Se vor întâmpla evenimente aparent minore, dar cu o semnificație deosebită sau care vor servi ca avertismente, mai ales în timpul călătoriilor, excursiilor, vizitelor și întâlnirilor oficiale.

Zodia Fecioară

Se vor simți presiuni pe frontul financiar: plăți mici ca sumă, dar urgente, confuzii în documente, discuții cu privire la aplicarea unor acte normative, întârzieri care vor aduce complicații naturale.

Citește și: Ce așteptări pe plan emoțional ai de la partener, în funcție de zodia ta
Horoscop săptămânal Urania 16-22 Septembrie. Zodia Balanță

Luna va trece prin casa I a personalității celor despre care discutăm acum și, alături de Marte, va crea un context plin de dinamism, dar și de instabilitate în comportament, opiniile exprimate și deciziile luate.

Zodia Scorpion

Impactul astral, deși modest în intensitate, va genera o stare de spirit contraproductivă în planul muncii și în rezolvarea problemelor cotidiene pentru nativii acestui semn.
Zodia Săgetător

Perioada pe care o vor parcurge nativii se anunță a fi una delicată, cu provocări legate de gestionarea eficientă a eforturilor personale și consolidarea statutului lor public.

Zodia Capricorn

Datorită contextului actual, nu putem face previziuni precise în legătură cu casa a XII-a a sănătății și a aspectelor ascunse din viața nativilor.

Citește și: Cum iubește fiecare femeie, în funcție de zodie. Lidia Fecioru scoate la iveală detalii necunoscute
Horoscop săptămânal Urania 16-22 Septembrie. Zodia Vărsător

În această perioadă, se prevăd dificultăți în comunicare, conflicte, reacții subiective și implicarea în controverse cu accente pasionale, care nu întotdeauna vor fi legate direct de nativi.

Zodia Pești

Nativilor le pot apărea preocupări legate de venituri, dar acestea vor consta mai mult în discuții, afirmații, informații, comentarii și supoziții, și mai puțin într-o direcție clară de acțiune.

Citește și: Cei mai discreți nativi din zodiac. Este foarte greu să obții câteva detalii din viața lor privată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *