joi, noiembrie 30, 2023
Horoscop

Horoscop săptămânal 25 Septembrie-1 Octombrie 2023. Fecioarele vor aborda subiecte delicate, iar Peștii se vor concentra asupra sentimentelor

Horoscop săptămânal 25 Septembrie-1 Octombrie 2023. Află aici, ce au pregătit stelele pentru săptămâna de 25 Septembrie-1 Octombrie 2023, conform zodiei tale.

Horoscop săptămânal 25 Septembrie-1 Octombrie 2023

Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

La începutul acestei săptămâni, vei fi mai sensibilă și mai emoțional decât de obicei. Orice gest al partenerului de viață va declanșa reacții intense în tine. La mijlocul săptămânii, situația se va îmbunătăți odată cu intrarea lui Mercur în casa a noua. Vei fi dornic să profiți de orice oportunitate pentru a te simți bine și a te distra alături de persoana iubită. Este un moment potrivit pentru a analiza propriul stil de comunicare și a găsi modalități de a spune ceea ce gândești, astfel încât celălalt să înțeleagă corect.

Vei fi tentat să iei o decizie radicală în privința banilor în această săptămână. S-ar putea să apară o oportunitate financiară care necesită o acțiune rapidă. Este un pas important, așa că ar fi bine să reflectezi temeinic înainte de a lua o decizie. Ai grijă la oportuniștii care ar putea dori doar să profite de pe urma ta.

 

Zodia Taur

În această săptămână, viața ta sentimentală se va anima considerabil. Dacă ești singur, este posibil să întâlnești o persoană interesantă. Totuși, amintește-ți că atenția primită nu implică neapărat respect sau intenții serioase. Odată ce Mercur va intra în casa a opta, a intuiției, vei putea observa mai ușor intențiile ascunse ale celor din jur. În cazul în care ai o relație stabilă, vei simți nevoia de mai multă apropiere față de persoana iubită. Vei fi tentat să explorezi și să înțelegi mai bine situația relației voastre.

Pe plan financiar, se anunță o perioadă bună pentru tine, după ce Jupiter, planeta norocului, va intra în casa banilor la mijlocul săptămânii. Vei întâmpina oportunități financiare importante și vei avea șansa să-ți crești economiile. În plus, vei învăța să apreciezi mai mult ceea ce ai deja.

Citește și: Zodiile care te vor proteja și din lumea de dincolo. Te vor îndruma și îți vor fi veșnic alături

 

Zodia Gemeni

Această perioadă vine cu anumite temeri legate de viața ta sentimentală. Poți avea neînțelegeri cu persoana iubită, iar sinceritatea va fi cheia pentru a le rezolva. Îți dorești să implici partenerul în cât mai multe aspecte ale vieții tale, ceea ce poate îmbunătăți semnificativ relația voastră. Dacă ești singur, este posibil să începi o nouă poveste de iubire, când Marte, planeta pasiunii, va intra în sectorul relațiilor. Totuși, trebuie să fii atent, deoarece această influență te poate determina să acționezi mai precipitat decât de obicei. Nu este necesar să te grăbești.

În această săptămână, vei analiza moduri de a folosi mai eficient banii pe care îi ai pentru a obține câștiguri financiare mai mari. Există posibilitatea unei investiții, dar va trebui să faci anumite compromisuri. Sectorul parteneriatelor este pus în valoare acum, iar banii pot veni ca urmare a unor asocieri sau colaborări.

Zodia Rac

La începutul săptămânii, vei fi tentată de o aventură amoroasă care poate fi periculoasă sau chiar interzisă. Faptul că nu poți avea acea experiență face ca dorința să fie și mai puternică. Cu toate acestea, este important să îți păstrezi atitudinea rațională, caracteristică zodiei tale, pentru că riști să te implici în ceva doar pentru gustul aventurii. Pe de altă parte, Venus în zodia ta te îndeamnă să evaluezi relația actuală.

Dacă o astfel de relație te trage înapoi și îți împiedică evoluția, poate fi momentul să renunți. Fericirea ta este esențială și nu ar trebui să faci compromisuri doar pentru a menține o obișnuință. Pe plan financiar, apar noi oportunități, iar șansele de a găsi modalități de a obține mai mulți bani sunt ridicate. Este momentul potrivit să faci schimbări legate de carieră, fie că optezi pentru un alt post, ceri o mărire salarială sau îți schimbi locul de muncă.

Citește și: Zodii feminine care își găsesc dragostea după 30 de ani. Femeia după 30 de ani este mai frumoasă și mai deșteaptă. Nu o mai poți amăgi!

 

Horoscop săptămânal 25 Septembrie-1 Octombrie 2023. Zodia Leu

În această perioadă, te vei confrunta cu dificultăți în menținerea echilibrului dintre viața profesională și cea personală. Vor apărea tensiuni în familie, deoarece atât tu, cât și partenerul de viață veți fi mai sensibili și vulnerabili. Dacă ești singur, vei avea oportunități mai mari de a întâlni persoane noi și de a-ți găsi jumătatea. Ești plină de romantism și entuziasm pentru o posibilă nouă iubire.

Există riscul să cheltui mai mulți bani decât ar fi necesar în această săptămână. Când ai dubii cu privire la o achiziție, este recomandat să reflectezi asupra necesității reale a acelui lucru. În plan financiar, vei avea de-a face cu diverse evenimente, iar modul în care le gestionezi depinde numai de tine.

Zodia Fecioară

În această săptămână, ești dispus să abordezi subiecte delicate cu partenerul tău de viață. De asemenea, intrarea lui Jupiter în casa a patra, a căminului și familiei, va amplifica dorința ta de a avea un mediu liniștit și plăcut acasă. Ești pregătită să investești mai mult în relația ta pentru a obține sentimentul plăcut de încredere și siguranță. Dacă nu locuiți încă împreună, este un moment favorabil pentru a vă muta sau a începe renovarea casei.

Dacă ești singură, s-ar putea ca un prieten să îți mărturisească că are sentimente pentru tine. Vei căuta să obții lucrurile care îți aduc fericire, dar odată ce Jupiter intră în retrograd în Vărsător, îți vei da seama că multe dintre achiziții nu sunt neapărat necesare. Este momentul să investești în locuința ta și să o transformi în casa visurilor tale. Dacă așteptai să primești bani în această săptămână, dintr-un contract sau parteneriat, este posibil să apară întârzieri.

Citește și: Mihai Voropchievici despre arhanghelul tău în funcție de zodie. ”Este cel care îl vede pe Dumnezeu”

 

Horoscop săptămânal 25 Septembrie-1 Octombrie 2023. Zodia Balanță

În această săptămână, ești tentată să lași garda jos, dar în același timp îți este teamă că vei fi rănită. Simți că nu poți avea încredere și este mai bine să îți asculți instinctul. În prima parte a săptămânii, Mercur va intra în casa comunicării și îți va fi mai ușor să vorbești despre ceea ce simți. Spre finalul săptămânii, vei avea o dorință puternică de aventură și o atitudine mai deschisă în plan sentimental. Dacă ești deja într-o relație, poți descoperi că unele dintre obiceiurile tale îți afectează viața de cuplu. Modul în care îți exprimi emoțiile nu este întotdeauna potrivit.

În această săptămână, te simți presată să iei o decizie financiară majoră. La începutul săptămânii, Mercur va intra în casa banilor și va forma o opoziție cu Pluto, ceea ce îți va afecta legăturile care îți aduc bani. Trebuie să fii cât se poate de vigilentă, pentru că va ieși la suprafață un secret legat de situația ta financiară. Ai grijă să analizezi cu atenție orice nouă oportunitate care sună prea bine ca să fie adevărată.

Zodia Scorpion

Începutul acestei săptămâni aduce cu sine o energie negativă din partea persoanei iubite. Se conturează conflicte deoarece simți că ești nevoit să accepți lucruri cu care nu ești de acord. În mod constant, să fii țapul ispășitor nu este corect, indiferent cât de mult iubești o persoană. În prima parte a săptămânii, Jupiter retrograd va intra în casa a opta, adică în sfera intimității și a resurselor comune. Vei fi încurajată să analizezi dacă merită să investești sentimente și încredere într-o relație. Este momentul să lași garda jos și să permiți cuiva să te cunoască mai bine. La mijlocul săptămânii, Mercur va intra în casa a doua, a banilor, și vei simți nevoia să te gândești la modalități de a-ți spori veniturile sau de a-ți reevalua planurile financiare pe termen lung.

Este o perioadă potrivită pentru a negocia o mărire de salariu și pentru a cere ceea ce meriți. Odată cu intrarea lui Jupiter în casa a opta a resurselor comune, investițiile tale pot deveni foarte profitabile. Dar trebuie să fii prudentă, deoarece Marte în opoziție cu Jupiter poate să te determine să riști prea mult. Investește doar cât ești dispusă să pierzi, în caz că lucrurile nu evoluează cum te aștepți.

 

Zodia Săgetător

În săptămâna curentă, este esențial să înveți că trebuie să îți pui propriile nevoi pe primul loc pentru a fi fericită cu tine însăți și într-o relație. Jupiter va intra în casa a șaptea, semn că o relație va deveni foarte importantă pentru tine într-un timp relativ scurt. Interesul pentru o anumită persoană va crește considerabil, iar pasiunea va atinge cote înalte. Îți vei concentra atenția pe strategii pentru a cuceri acea persoană care ți-a captat interesul.

Pentru nativii care își caută jumătatea, este o perioadă pozitivă. Însă pentru cei aflați deja într-o relație, situația poate deveni o adevărată provocare. În a doua parte a săptămânii, veștile bune vor veni din domeniul financiar. La sfârșit de săptămână, Marte va intra în casa a doua, a banilor, iar șansele de a obține venituri suplimentare sau de a câștiga mai mult decât te așteptai sunt mari. Apar competiții între tine și un colaborator, partener sau coleg, dar aceasta te va motiva să muncești mai mult și, implicit, îți va spori câștigurile.

Zodia Capricorn

Cei născuți sub acest semn zodiacal, pot avea parte de unele nesiguranțe și incertitudini sentimentale săptămâna aceasta. Însă careul dintre Saturn, guvernatorul lor, și Uranus aflat în casa iubirii ar putea sugera și faptul că nativii se detașează de ceva din trecut care le-a adus suferință. Sau se abordează într-o manieră diferită o poveste de dragoste.

Profesional vin prea multe sarcini deodată. Este prea multă agitație și confuzie și este nevoie de o organizare atentă. Nativii trebuie să țină cont că Saturn se află în sectorul financiar acum. Și le poate aduce o destabilizare, o răsturnare de situație, însă și ocazia de a câștiga mai mult din munca lor, cel mai probabil muncind mai mult.

Citește și: Zodiile care mereu sunt respectate. Sunt muncitoare, înțelepte, deștepte, dar și au multe cerințe

 

Horoscop săptămânal 25 Septembrie-1 Octombrie 2023. Zodia Vărsător

Situația de la locul de muncă îți împiedică să petreci timp de calitate cu persoana iubită. Este important să impui limite, chiar dacă asta înseamnă să te contrazici cu superiorii tăi. În această perioadă, vezi dragostea cu alți ochi. Te bucuri de un farmec aparte, iar dacă ești singură, o relație nouă de prietenie este posibil să se transforme într-una de iubire. Bucură-te de aceste momente, pentru că pot fi începutul unei mari iubiri.

Te confrunți cu multă presiune la locul de muncă în această săptămână. Te simți copleșită, dar în același timp ești conștientă că în viitor vei primi o răsplată pe măsură. Trebuie să ai grijă să nu cheltuiești deja banii pe care încă nici nu i-ai primit. Este o perioadă în care trebuie să te bazezi pe sfaturile și ajutorul oamenilor din anturajul tău.

Zodia Pești

Este posibil să ai un schimb dur de replici cu persoana iubită. Tu și partenerul tău nu sunteți pe aceeași lungime de undă. Dar asta nu înseamnă că trebuie să transformați orice discuție contradictorie într-o ceartă de proporții. La final de săptămână, Mercur va intra în casa a patra și te va ajuta să lași în urmă orice conflict. Te vei concentra mai mult asupra sentimentelor tale. Dacă ești singură, este important să îți amintești care sunt valorile tale pentru o nouă relație și să nu le încalci, oricât de atrasă ești de o persoană pe care ai cunoscut-o recent.

Vei avea o adevărată obsesie pentru a rezolva o problemă la locul de muncă. Ți se pare că totul este prea complicat și nu înțelegi care sunt cauzele problemelor cu care te confrunți. În această săptămână, vei reuși să plătești unele datorii și te gândești tot mai mult la o afacere. De asemenea, vei avea unele acțiuni care implică niște costuri mari sau o tranzacție cu o sumă mare de bani.

Citește și: Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici despre norocul la bani, în funcție de anotimpul în care te-ai născut. ”Ei sunt cei care pot fi bogați pe viață”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *